Igor Gluščević

Igor Gluščević

Igor Gluščević rođen je u Kotoru 30. Marta 1974. godine. Osnivač je i direktor agencije 'Kairos Sport Management', a već 12 godina službeno je licenciran agent FIFA-e.

Prije odluke da vodi karijere fudbalera, imao je i sam veoma uspješnu. Put njegove profesionalne fudbalske karijere vodio ga je kroz lige Španije, Holandije, Češke, Kine, Grčke i Srbije gdje je osvajao zapažene pojedinačne i ekipne trofeje.

Vjeruje da su snaga znanja i pravednosti ključni sastojci uspjeha, uz veliku mrežu kontakata koja je potrebna za razumijevanje tržišnih alokacija. Najvažnija prednost po kojoj se ističe je sposobnost odličnog odnosa sa klijentima i vještina učinkovitog rješavanja izazova koji se mogu pojaviti na putu do uspjeha. Povjerenje i iskrenost su osnove odnosa s članovima agencije.

Osim što upravlja karijerama igrača, on je i lider Kairos Sport Management tima koji neprestano raste. Govori 6 jezika.

Agencija je nagrađena kao 'Najbolja agencija 2018.' od strane Solvent Ranking Business u 2018. godini, a zauzima i najviša mjesta u prestižnoj nagradi 'The Biggest 100' koja se svake godine dodjeljuje najboljim kompanijama Crne Gore.

Naš tim

Naš tim se sastoji od bivših profesionalnih fudbalera koji su iskusili karijere u 'Top 5' fudbalskih liga u Evropi na svom vrhuncu, dok su prikupljali znanja o raznolikosti različitih kultura na drugim kontinentima u kasnijim fazama svog fudbalskog puta. Kako vjerujemo u nove generacije i snagu visokog obrazovanja, brigu o našim klijentima će voditi i saradnici koji su diplomirali na renomiranim univerzitetima širom Europe. Kombinacija praktičnog i teorijskog znanja čini nas sigurnima u kvalitet odluka koje se omogućuju našim igračima.

Vladimir
  • Vladimir
  • Agent
Gordan
  • Gordan
  • Agent
Miodrag
  • Miodrag
  • Scout